Bar Table Keva

Marble Table
Keva

KEVA

Location: AirHelp Berlin Headquarters

-

Client: AirHelp Germany GmbH

-

Dates: completion March 2019

-

Team: Project Team with Maria Rovagna 

Creative Direction : Alejandra Albarran 

-

Photo:  ©Luca Girardini, ©Jacint Halasz

-

Publications & Awards: 

Office of the Month, OFFICELOVIN JUNE 2019

Silver at the New York Design Awards for Best Corporate Interior Design in 2019 

Gold at the Berlin Design Awards for best Corporate Interior Design 2019 

-

Credits:  Photo: ©Luca Girardini, ©Jacint Halasz 

Graphic design: Giulia Herman

The area of the “office” – Coffee Shop like environment – is thought to be comfortable and recreate vibrant common known space being socially active stimulating the creativity, collaboration and builds community.

Due to the really short time given between knowing the company culture and background and to design the space, we could not relay on industrial furniture companies, which give mostly a 90 days delivery.
We decided to proceed, as we already did before, with the customization and we quickly realized a furniture booklet to be developed in collaboration with the artisans.

Our pieces create flexible spaces. The design is made to be composed, decomposed and even dismantled when required.
The space are partly define and leave freedom to different modality of use. We were really proud to see that the space has revealed a good adaption and successful flexibility also in most extreme need as for instance the Covid 19 pandemic period.

Location: AirHelp Berlin Headquarters

-

Client: AirHelp Germany GmbH

-

Dates: completion March 2019

-

Team: Project Team with Maria Rovagna 

Creative Direction :Alejandra Albarran 

-

Photo:  ©Luca Girardini, ©Jacint Halasz

-

Publications & Awards: 

Office of the Month, OFFICELOVIN JUNE 2019

Silver at the New York Design Awards for Best Corporate Interior Design in 2019 

Gold at the Berlin Design Awards for best Corporate Interior Design 2019 

-

Credits:  Photo: ©Luca Girardini, ©Jacint Halasz 

Graphic design: Giulia Herman

Materials: 

Structure:  Berliner brick former factory shell

Walls: rough plaster, smooth plaster, color painted until 2,20m high over white paint

Roofing: white painted ceiling

Doors/Glazing: metal partitions, soundproof isolated glass

Finishes: Door and the metallic elements in Anthracite, Table and furniture in Wood, Brass and Marble

Lighting: Natural light completed with invisible indirect ceiling lighting to full filled the requirement for office space, completed with vintage industrial lamp on the working desk area,  Murano crystal chandeliers in lounge area and atmosphere punctual lighting.

Electrical: All electric and data cables running in the ceiling tracks are brought with a systematic to floor sockets allowing a new flexibility of future use