• 2010 | Loft / Berlin / Germany Loft feature in ifeel magazine 7/12/2010 -credit Photography ifeel (www.allmag.co.il)

      The Loft is 280 sqm (3000ft) and occupies two storeys in a former factory. The “open room” concept acknowledges the loft character. A central “Service Box” with integrated sliding doors allows the loft to be subdivided without the need for conventional hallways or rooms. The zones “living” and “sleeping/bathing” can be alternately opened or closed.

      Our design idea was to capt the existing multi-directional natural light exposure of an open space by giving to all resulting “rooms” all day long the benefice of it.

      Loft entrance view -  © Photography by LUPO_vvall

      Loft entrance view – © Photography by LUPO

      Loft "living"  view -  © Photography by LUPO

      Loft “living” view – © Photography by LUPO

      Loft Kitchen view - © Photography by LUPO

      Loft Kitchen View – © Photography by LUPO

      Loft with furniture - Living -credit Photography Natulis Group AG

      Loft with furniture – Living -credit Photography Natulis Group AG

      Loft feature in ifeel magazine 7/12/2010  -credit Photography ifeel (www.allmag.co.il)

      Loft feature in ifeel magazine 7/12/2010 -credit Photography ifeel (www.allmag.co.il)

      ^